Cafuné

La recerca de l’harmonia i l’equilibri entre dos éssers, amb els seus desitjos, motivacions, preocupacions,... així com la recerca d’objectius comuns, són la principal lluita a la que ens trobem els individus a l’hora de conformar les relacions.


A través de l’expressió corporal dels dos intèrprets i la musicalitat del tercer, la peça parteix de la presentació de dues individualitats amb les seves característiques corresponents. A partir de la seva coexistència i dels contactes casuals, neix una inquietud per interaccionar amb l’altre i crear un moviment comú. 

 

Les dificultats per trobar l’harmonia entre ells es desenvolupen a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords. Aquest recorregut d’incertesa aboca a prendre decisions, tant encertades com errònies, que conduiran a tot un seguit de reflexions i correccions que aniran desenvolupant la peça. Tanmateix, a través de la confiança en el potencial i el benefici d’aquesta unió, els artistes seguiran lluitant i avançant poc a poc, en l’aventura que conformarà aquesta simbiosi que els permet assolir una relació harmònica i equilibrada. Una unió que proporcionarà nous objectius i noves experiències als dos intèrprets, i que donarà vida a Cafuné.

El Projecte

El nou projecte artístic de la Cia. Du’K’tO està impulsat per Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer, amb el qual s'aprofundeix el treball iniciat en una de les escenes d’In-Confort, la primera producció de la companyia. El concepte de les relacions humanes, tant a nivell sentimental com professional, es desenvolupa a través d’un moviment cultivat a cavall de l’acrobàcia (acrobàcia, verticals i mà a mà) i la dansa contemporània.


Tanmateix, per combinar el moviment amb la música, s’integra la música d’autor del mallorquí Adrià Bauzà, que crearà i interpretarà el muntatge musical de la peça. També s’incorporen en aquesta producció Pau Portabella com a director artístic i Laura Vilar com a acompanyament coreogràfic, així com el Festival Circada com a entitat co-productora del projecte.
 

Contràriament al format d’ In-Confort, aquest nou projecte es planteja com una peça de carrer de mitja durada (40’), sense una gran presència d’elements escenogràfics. D’aquesta forma, la companyia augmenta la seva oferta, atenent a la demanda d’espectacles de petit format dels diferents festivals, esdeveniments i espais culturals amb els que treballa la companyia. També es contempla la possibilitat de realitzar una versió més llarga per a sala durant la temporada 2018– 2019, un cop estrenada la versió de carrer.

Producció: Cia. Du'K'tO (CAT)
Co-producció: Festival Circada (AN)
Direcció artística: Pau Portabella
Acompanyament coreogràfic: Laia Santanach
Disseny de llums: Inka García
Intèrprets: Bàrbara Vidal, Bernat Messeguer i Adrià Bauzà
Àmbit: Circ i dansa contemporània, multidsiciplinar
Durada: 40'
Durada extracte: 6'
Espai d'exhibició: Carrer i sala
Dirigit a: Tots els públics
Estrena: Festival Circada (AN), 06/06/2018
Distribució: 
Fitxa artística

1r Premi del públic   -    IV Matx de circ. Circaire, Mostra de circ d'Alcúdia

III Premio Internazionale Ratataplan        -         Menció especial del jurat

Amb el suport:

En residència:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now