Companyia catalano-balear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, creant diversos espectacles amb els quals gira a nivell nacional i internacional.

In-Confort és un quartet dirigit per l’actor físic i ballarí Carlo Massari i coproduït per C&C Company. La companyia aposta per la internacionalització de la seva primera producció, desenvolupant l’espectacle en diferents centres europeus com Espace Catastrophe (B) i Krakowski Centrum Choreograficzne (PL). L’obra s’estrena en juliol de 2017 a Mirabilia Festival (IT) i s’adapta a sala en gener de 2018 a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu (CAT).

 

El segon projecte, Cafuné, és un duet acrobàtic amb música original en directe, dirigit per Pau Portabella i coproduït pel Festival Circada (SE), on s’estrena en juny de 2018. La producció compta amb diversos suports a la creació i reconeixements, i s’ha representat en festivals, fires i sales tan destacades com FiraTàrrega (CAT), Teatre Principal de Palma (IB), Internationale Kulturbörse Freiburg (D), Teatros UNAM (MX)…

 

A finals del 2019 la companyia comença a treballar amb una nova producció: Àgora. La proposta es planteja com un site-specific de carrer de mitja durada i per a tots els públics, fent ús del llenguatge característic de la companyia. L’espectacle està dirigit per Bernat Messeguer, amb previsió d’estrena pel 2022.

A través del projecte del Circ de Nadal de Cronopis, Espai de Circ a Mataró, la companyia crea la seva última producció: Lume. L’espectacle està dirigit per Celso i Frana de la companyia EIA i interpretat per Odilo Fernández, Rocío Belén Reyes Patricio, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer. Una proposta que integra les acrobàcies, els portés grupals, el trapezi, els malabars i el teatre. L’espectacle es presenta durant les festes de Nadal del 2020, amb previsió de concloure el procés creatiu a principis de 2021 i girar-lo en aquesta mateixa temporada.

 

La creació també suposa la integració de l’Odilo i la Rocío a la companyia Du’K’tO, fent créixer la família!