top of page

Companyia catalano-balear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, creant diversos espectacles amb els quals gira a nivell nacional i internacional.

In-Confort és un quartet dirigit per l’actor físic i ballarí Carlo Massari i coproduït per C&C Company (IT). La companyia aposta per la internacionalització de la seva primera producció, desenvolupant l’espectacle en diferents centres europeus com Espace Catastrophe (B) i Krakowski Centrum Choreograficzne (PL). L’obra s’estrena en juliol de 2017 a Mirabilia Festival (IT) i s’adapta a sala en gener de 2018 a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu (CAT).

 

El segon projecte, Cafuné, és un duet acrobàtic amb música original en directe, dirigit per Pau Portabella i coproduït pel Festival Circada (AN), on s’estrena en juny de 2018. La producció compta amb diversos suports a la creació i reconeixements, i s’ha representat en fires, festivals, sales i circuits tan destacats com Fira Tàrrega (CAT), Teatre Principal de Palma (IB; on es realitza l'adaptació a sala en desembre de 2018), Internationale Kulturbörse Freiburg (D), Zürcher Theater Spektackel (CH), Teatros UNAM (MX), Barcelona Districte Cultural (CAT) i Pobles de Circ (CAT).

 

Recentment, i a través del projecte “Circ de Nadal 2020” de Cronopis, Espai de Circ a Mataró (CAT), la companyia inicia la seva última producció, Lume, que es presenta en el mateix espai en un cicle de 10 representacions durant les festes de Nadal. El procés creatiu continua durant el primer semestre del 2021 i conclou amb l'estrena absoluta a la Fira de Circ al Carrer (CAT).

bottom of page