top of page

Companyia catalano-balear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, creant diversos espectacles amb els quals gira a nivell nacional i internacional.

In-Confort és un quartet dirigit per l’actor físic i ballarí Carlo Massari i coproduït per C&C Company (IT). La companyia aposta per la internacionalització de la seva primera producció, desenvolupant l’espectacle en diferents centres europeus com Espace Catastrophe (B) i Krakowski Centrum Choreograficzne (PL). L’obra s’estrena en juliol de 2017 a Mirabilia Festival (IT) i s’adapta a sala en gener de 2018 a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu (CAT).

 

El segon projecte, Cafuné, és un duet acrobàtic amb música original en directe, dirigit per Pau Portabella i coproduït pel Festival Circada (AN), on s’estrena en juny de 2018. La producció compta amb diversos suports a la creació i reconeixements, i s’ha representat en fires, festivals, sales i circuits tan destacats com Fira Tàrrega (CAT), Teatre Principal de Palma (IB; on es realitza l'adaptació a sala en desembre de 2018), Internationale Kulturbörse Freiburg (D), Zürcher Theater Spektackel (CH), Teatros UNAM (MX), Barcelona Districte Cultural (CAT) i Pobles de Circ (CAT).

A través del projecte Circ de Nadal 2020 de Cronopis, Espai de Circ a Mataró (CAT), la companyia inicia la seva tercera producció, Lume, que s’estrena al juliol de 2021 a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. L’espectacle ha recorregut diversos escenaris de Catalunya, Balears i Galicia, arribant puntualment a internacionalitzar-se.

Actualment la Cia. Du’K’tO ha finalitzat el procés creatiu de A Rienda Suelta, que s’estrenarà a Fira Tàrrega ’23. L’espectacle parteix d’un material creat arran del convit a participar al festival Canarios Dentro y Fuera en l’edició del 2019, està dirigit per Lucio A. Baglivo i compta amb l’acompanyament coreogràfic de Laia Santanach. El projecte resulta guanyador del Premi de Públic Lola Casademont durant la pre-estrena a la Fira de Circ al Carrer (CAT), així com també guanya el Premi Espai l’Amistat a la Creació Artística, a Premià de Mar, un suport econòmic a la creació i que inclou la primera pre-estrena de l’espectacle  durant les Festes Majors del municipi maresmenc. Tanmateix, l’espectacle s’inclou al catàleg de propostes de circ recomanades per Programa.cat ’24 (CAT).

bottom of page