In-Confort és la primera creació d'arts escèniques impulsada per la Cia. Du'K'tO i sota la direcció artística de Carlo Massari, de la companyia italiana de dansa C&C Company, la qual n’és coproductora juntament amb TACC.

El concepte principal d’In-Confort és el viatge: un recorregut per Europa que parteix del trencament amb la confortabilitat i quotidianitat del dia a dia per tal d’engegar i dur a terme un projecte comú, una il·lusió compartida.

 

A través d’un llenguatge comprès entre el circ i la dansa contemporània, es conforma un espectacle que reflexiona sobre les emocions i l’experiència de vida de quatre individus, que coexisteixen amb les pròpies ambicions, virtuts i defectes per tal de créixer com a grup i establir-se com a companyia professional.

L’element escenogràfic principal és la furgoneta que acompanya els artistes en aquest recorregut, esdevenint el cinquè component del projecte. Si bé una casa sobre rodes representa llibertat i refugi, la convivència en aquest espai reduït aboca a la limitació i a la incomoditat. En la versió de sala de l’espectacle, la furgoneta és substituïda per una caixa, que transporta els propis intèrprets i les seves pertinences.

 

En aquest ambient, es perfilen les diferents relacions i sinergies del grup, desenvolupant les diverses interaccions humanes que condueixen l’esdevenir argumental i escènic de l’espectacle.

Des de l’humor i també des del costat fosc, passant per l’absurd i la naturalitat, el viatge es transmet des de la sinceritat de qui l’ha viscut per tal introduir l’espectador a l’atmosfera d’In-Confort.

El Projecte

De somni a idea, d’idea a projecte, de projecte a aventura, d’aventura a In-Confort. 

 

Què passa quan s’embarquen quatre artistes en l’aventura de crear un espectacle?

 Benvinguts a In-Confort!

 

La història d’un camí cap a la incertesa, el desconegut, la intensitat i la incomoditat, o expressat a la nostra manera, cap al descobriment, el creixement, l’emoció i la vitalitat.

 

Un recorregut creatiu que porta quatre persones a la intensa confrontació entre la individualitat i el grup, distorsionant la pròpia realitat.

Producció: Cia. Du'K'tO (CAT)
Co-producció: C&C Company (IT) i el Taller d'Art, Cultura i Creació (CAT)
Direcció artística: Carlo Massari
Intèrprets: Arnau Andreu, Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer
Àmbit: Circ i dansa contemporània, multidsiciplinar
Durada: 50'
Espai d'exhibició: Carrer i sala
Dirigit a: Tots els públics
Estrena: Mirabilia Festival (IT), 02/07/20
Estrena nacional: Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà (CAT), 16/07/2017
Estrena indoorL'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, (CAT), 02/02/2018

En residència:

Amb el suport:

Fitxa artística

In-Confort

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now